Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولی که به اندازه دور روز کاری در یک سال تحصیلی دانشجویانش را ندیده که هیچ، دانشجو هم او را ندیده؛ چگونه می‌تواند این‌طور یک‌طرفه و غیردموکراتیک سرنوشت دانشجو را تحت‌الشعاع نظارت دستوری خود قرار دهد! به گزارش خبرنگار گروه داشگاه خبرگزاری دانشجو، آذرماه سال گذشته بود که مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لار در نامه‌ای اعتراض‌آمیز به ایمانیه، نماینده وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در استان فارس، خواستار رسیدگی جدی به مشکلات و افت دهشتناک فرهنگی این دانشکده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده بود که این دانشگاه ضعیف‌ترین سال خود را از لحاظ فرهنگی و دانشجویی سپری می‌کند که به وضوح قابل مشاهده است؛ افت کمی و کیفی برنامه‌ها و مراسمات و از همه مهمتر دغدغه فرهنگی مسئولان این دانشگاه در مسائل دانشجویان، که نمونه آن جشن بی محتوا و پرحاشیه روز دانشجو بود که اعتراض مذهبیون و خانواده‌های لارستانی را به همراه داشت، کاملا واضح و مبرهن است و این آشکار است که در زمینه ارتباطات دانشجویان با یکدیگر و مسائل اجتماعی آنان یک بی برنامگی بر مجموعه حاکم است و زمینه به حاشیه رفتن و یا خدای ناکرده ضرر دیدن دانشجو (چه دنیوی و چه اخروی) را فراهم می‌کنند. اگر از دانشجویان سلب آرامش و اعتماد گردد، چه کسی پاسخگوست؟
اما ظاهرا مشکلات دانشکده علوم پزشکی لار به این جا ختم نشد و تیرماه امسال بود که پور عابدی، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفته بود: چند روزی است که دانشجویان این دانشکده با مشکل جدیدی روبرو شده اند؛ تا سال گذشته دانشجویان سال آخر به دلیل کمبود امکانات بیمارستان لار، در شیراز آموزش می‌دیدند؛ اما امسال دانشکده با این موضوع مخالفت کرده که این موضوع باعث اعتراض دانشجویان شده است.
وی همچنین اعلام کرده بود بزرگترین مشکلی که در حال حاضر در این دانشگاه برای دانشجویان وجود دارد، این است که یک تصمیم در شورای مرکزی دانشگاه گرفته شده مبنی بر اینکه می‌خواهند دانشجویان دانشگاه سال آخر را در لار نگه دارند؛ در حالی که طبق قانون تحت شرایطی این کار را می‌توانند کنند که بیمارستان‌های منطقه بتواند از لحاظ علمی و کیفی برای دانشجو شرایط مناسبی را فراهم کند.
و اما مورد دیگری که با توجه به آغاز سال تحصیلی جای پیگیری دارد، مجوز تشکل دانشجویی جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی لارستان است.
به گفته دبیر هیئت موسس این تشکل، آن‌ها درخواست مجوز برای فعالیت در دانشگاه را داشته اند، اما از سوی هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاه تنها مجوز فعالیت در دانشکده پزشکی را به آن‌ها دادند. در همین راستا و بنا بر مطالبه برحقشان، نامه‌ای نیز به هیئت نظارت آن دانشگاه زده اند، اما تاکنون جوابی را دریافت نکرده اند.
علیرضا احمدی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی لارستان در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: ما درخواست صدور مجوز جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لار را داده بودیم؛ اما متاسفانه به ما گفتند شما فعلا باید دبیر دانشگده پرستاری بمانید و مجوز جامعه علوم پزشکی لار را ندادند.
وی گفت: تشکل جامعه اسلامی دانشجویان مجوز خود را در 29 خردادماه جاری از آن شورا دریافت کرد؛ ام مشکلی که مطرح می باشد این است که درخواست ارائه شده برای راه اندازی تشکل و تمامی امورات اداری طی شده تحت عنوان جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی لارستان بوده که متاسفانه مجوز با عنوان دانشکده پرستاری ارائه شده که این مغایر با درخواست جاد و مغایر با روال اجرایی کشور است؛ زیرا که راه اندازی یک تشکل را در یک دانشگاه نمی توان شاخه به شاخه کرد.
وی ادامه داد: متاسفانه مسئولان دانشگاه تاکنون با درخواست ما موافقت نکرده اند و در توجیه این اقدام خود می گویند ما امکانات نداریم و فعلا در توان مجموعه نیست؛ این در حالی است که حتی مسئول کانون‌ها را خود دانشگاه علوم پزشکی انتخاب می‌کند؛ اما ما چون به عنوان منتقد شناخته شدیم و از شورای فرهنگی دانشگاه هم باز ماندیم، به همین خاطر حیطه اختیارات ما را دوستان محدود کردند.‌این فعال دانشجویی افزود: به بنده می گویند دبیر جامعه علوم پزشکی دانشکده پرستاری باشید، چون هنوز ساختار اداری ما مشخص نیست؛ در حالی که همین دوستان در یک ساختمان رهن و اجاره ۴ طبقه با هزینه گزافی به اسم ستاد علوم پزشکی مشغول کار هستند.
وی تصریح کرد: لار، بزرگترین شهرستان استان فارس است و ما هم تنها جامعه اسلامی لار هستیم؛ اما ما را هم محدود کردند و هر چه درخواست دادیم که اصلا اساسنامه بنده علوم پزشکی بوده و شما نمی‌تونید مانع این اقدام شوید، می گویند این جامعه اسلامی علوم پزشکی پیش ما امانت می‌ماند تا بیایید و با هم صحبت کنیم تا شما انتقادات و اختلاف‌ها را کنار بگذارید؛ یعنی ما را متقاعد کنند که انتقاد نکنیم آن وقت به ما مجوز بدهند.

احمدی گفت: بنده سال قبل نیز مسئول بسیج دانشکده و هم عضو شورای تبیین مواضع استان فارس بودم؛ این‌ها ما را می‌شناسند و می‌دانند که ما در مسائل و مشکلات دانشگاه ساکت نمی‌شینیم.
وی ادامه داد: ریاست ما هیات علمی اینجا نبوده و رئیس شده و این یک تخلف است و دو سال هست که در هیچ پرسش و پاسخ دانشجویی هم شرکت نکرده و ما منتقد جدی وی در مسائل و مشکلات دانشجویی هستیم؛ چرا که هم از لحاظ آموزشی دانشجویان را به زمین زدند و هم از لحاظ فرهنگی.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی لارستان با بیان اینکه ما چون منتقدیم طبیعتا اختیارات مار را کم می‌کنند، بیان داشت: ما چند تا نشریه هم داریم که در حال حاضر در بایکوت محض قرار دارند.
احمدی ادامه داد: یکی از مسئولان دانشگاه به یکی از خانواده دوستان ما که یکی از اعضای کانال صدای دانشجویی است بارها تماس گرفتند و گفتند که فزرند شما که در این دانشگاه درس می‌خواند آینده شغلیش در خطر است، چون مدام انتقاد می‌کند.
وی گفت: یکبار هم در جلسه‌ای که بنده با وکیل دانشگاه داشتم وی گفت شما باعث رنجش رئیس دانشگاه شدید و در یکی از مطالبتان گفتید ریاست استعفا بدهد. این در حالی است در کجای قانون درخواست استعفا جرم است؟!

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۴۹۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان دارالقرآن الکریم، حسین بهبودی، مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی _ مردمی گفت: بر اساس تصمیم اتخاذ شده در این سازمان که طی بخشنامه‌ای به استان‌ها نیز ابلاغ شده است، تمامی تشکل‌های قرآنی مردمی اعم از مؤسسات و خانه‌های قرآن و عترت برای تمدید پروانه فعالیت خود می‌توانند اصل پروانه‌های فعالیت منقضی شده یا در آستانه انقضا را مستقیماً و بدون واسطه به سازمان دارالقرآن الکریم ارسال و حداکثر یک هفته بعد، پروانه جدید و تمدید شده را در محل تشکل قرآنی خود دریافت کنند.

وی تصریح کرد: این اقدام برای تسریع در تمدید پروانه‌های فعالیت تشکل‌های مردمی و جلوگیری از تبعات ناشی از تاخیر در دسترسی به پروانه فعالیت دارای تاریخ اعتبار صورت گرفته است. همچنین در صورت تمایل تشکل‌های قرآنی، همچنان دفاتر تبلیغات اسلامی و نیز اتحادیه‌های استان‌ها در سراسر کشور نسبت به دریافت پروانه‌های فعالیت نیازمند تمدید و ارسال آن‌ها به سازمان دارالقرآن الکریم اقدام می‌کنند.

مدیرکل توسعه مشارکت‌های مردمی سازمان دارالقرآن الکریم افزود: اصلاحات متعددی بابت تسهیل و تعدیل فرایند صدور مجوز به تشکل‌های قرآنی صورت گرفته که به تدریج و پس از طی مراحل آزمایشی، اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد پذیرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش