Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از رویترز، مطالعه‌ای که این هفته توسط یک تیم از اقتصاددانان دانشگاه‌های ممتاز آمریکا منتشر شد نشان داد که جنگ تجاری ترامپ باعث شده ۷.۸ میلیارد دلار خسارت به تولید ناخالص ملی این کشور وارد شود.

مؤلفان این مقاله می‌گویند تأثیر کوتاه‌مدت اقدامات ترامپ را مورد مطالعه قرار داده و متوجه شدند که واردات از کشور‌های هدف ۳۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۵ درصد کاهش داشته است، درحالی‌که صادرات هدف آمریکا ۱۱ درصد افت کرده است. آن‌ها همچنین متوجه شدند که ضرر سالیانه مصرف‌کننده و تولیدکننده آمریکایی از هزینه‌های بالاتر واردات، به ۶۸.۸ میلیارد دلار رسیده است.

این محققان گفتند: با احتساب درآمد بالاتر از تعرفه‌ها برای دولت و سود تولیدکنندگان داخلی از قیمت بالاتر، کل ضرری که کشور متحمل شده است، ۷.۸ میلیارد دلار یا ۰.۰۴ درصد تولید ناخالص ملی شده است.

این مطالعه توسط تیمی از اقتصاددانان دانشگاه برکلی کالیفرنیا، دانشگاه کلمبیا، دانشگاه ییل و دانشگاه کلمبیا در لس‌آنجلس، انجام شده و اداره ملی تحقیقات اقتصادی آمریکا، آن را منتشر کرده است.

ترامپ از سیاست تجاری محافظه‌کارانه‌ای برای حفاظت از تولید آمریکا، استفاده کرده است. ماه‌هاست که ترامپ با تعرفه‌های یک‌جانبه خود، واشنگتن و پکن را در جنگ تعرفه‌ای تلافی‌جویانه باهم سرشاخ کرده و با وضع تعرفه‌هایی دیگر اتحادیه اروپا و دیگر شرکای تجاری خود را هم خشمگین ساخته است.

مؤلفان می‌گویند درحالی‌که تعرفه‌ها به نفع بخش‌هایی بوده است که از لحاظ سیاسی حساس بودند، اما وضع تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر کالا‌های آمریکایی، سود به دست آمده در این بخش‌ها را خنثی کرده است.

این محققان می‌گویند: کارگران بخش‌های حساس به تجارت، در ایالت‌هایی که بیشتر جمهوری‌خواه هستند، بیشترین آسیب را از جنگ تجاری دیده‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جنگ تجاری آمریکا چین اقتصاد آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۸۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دوستار عصر سه شنبه در نشست رؤسای دانشگاه‌های گیلان و مسؤولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان با حضور محمدرضا احمدی سنگری نماینده مردم رشت و خمام و عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد اظهار کرد: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آگاهی دانش آموزان، آموزش و پرورش و خانواده‌ها بر می‌گردد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به هم اندیشی با آموزش عالی، مراکز و موسساتی که در استان گیلان در حال فعالیت هستند، افزود: هدف از تشکیلات چنین جلساتی این است که مباحث مربوط به آموزش عالی استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نشست‌های شورای آموزش عالی استان هر ماه به صورت گردشی در دانشگاه‌های مختلف استان برگزار می‌شود، ادامه داد: در تلاش هستیم تا از ظرفیت‌های قانون برنامه و بودجه و قانون برنامه هفتم توسعه از طریق نمایندگان مجلس بهره مند شویم.

دوستار با اشاره به گرایش نسل امروز به آموزش عالی تصریح کرد: طبق آخرین آمار میل و انگیزه تحصیل در رشته‌های علوم پایه و فنی مهندسی در استان گیلان در حال کاهش بوده و این امر یک زنگ خطر برای ماست.

وی با بیان اینکه تعداد شرکت کنندگان در کنکور گروه آزمایشی ریاضی و فیزیک سال جاری نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته است، افزود: از نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در استان گیلان نیز درخواست کرده‌ایم که روند شرکت کنندگان در کنکور استان را در ۵ سال گذشته استخراج و در جلسه شورای آموزش عالی مطرح کرده تا بررسی‌های کارشناسانه صورت بگیرد.

سرپرست دانشگاه گیلان با اشاره به ظرفیت‌های تجاری استان در بندر انزلی و منطقه آزاد گفت: با وجود مراودات تجاری بین ایران و روسیه، هیچکدام از فارغ التحصیلان دیپلم، زبان روسی را به عنوان رشته تحصیلی خود انتخاب نکرده‌اند و این امر به آموزش و پرورش و خانواده‌ها برمی گردد.

کد خبر 6099847

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا