Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رحمانیان بعد ازظهر شنبه در جلسه مشترک هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی جهرم و دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن خوشامد گویی و خیر مقدم گفت: هر دو شهرستان دارای قرابت‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی هستند که با همکاری و مساعدت یکدیگر می‌توان زمینه‌های تحول را در هر دو دانشگاه و دانشکده ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته با اهمیت دیگر که از دیرباز وجه مشترک هر دو شهرستان بوده، وجود و حضور بزرگ خاندان آیت الهی است.

وی با اشاره به اهمیت منابع و نیروهای انسانی گفت: یکی از مواردی که مورد توجه وزارتخانه بوده و هست حفظ و ماندگاری پزشکان متخصصین و فوق تخصص است. با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در شهرستان‌های لار و جهرم در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد می‌توان شرایط را به سمتی سوق داد که بتوانیم ماندگاری نیروی‌های متخصص را رقم زنیم. قطعاً تعاملات دو سویه زمینه ساز این اتفاق خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در ادامه افزود: دانشکده علوم پزشکی لارستان پتانسیل خوبی در زمینه پژوهش دارد که با هم افزایی می‌توان موفقیت‌های بیشتر در زمینه آموزش و پژوهش بوجود آورد.

وی با اشاره به افتتاح بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی شید الشهدا (ع) و مرکز درمان ناباروری حکیم سلمان جهرمی در مجموعه بیمارستانی خیرین سلامت برادران خواجه پور در بهمن ماه ۱۴۰۰ گفت: افتتاح این دو پروژه تحولی بزرگ در حوزه درمانی شهرستان جهرم بود. تعاملات هر دو دانشگاه و دانشکده قطعاً می‌تواند جهرم و لارستان را در مسیر توریسم درمانی برده و بدون شک چشم اندازی روشن در این زمینه شکل خواهد گرفت.

رحمانیان بیان کرد: یکی از بازوان محکم دانشگاه علوم پزشکی جهرم حضور خیرین سلامت است که اغلب پروژه‌های بهداشتی و درمانی شهرستان با نام خیرین ارزشمند مزین شده است. قدردان این عزیزان هستیم.

محسن سلمان پور رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز در ادامه جلسه گفت: مفتخریم که میهمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم هستیم. این دانشگاه دارای ظرفیت‌های خوب در حوزه بهداشت و درمان است و می‌توان گفت که بعد از شیراز دومین جایگاه را به خود اختصاص می‌دهد.

وی بیان کرد: قطعاً با همکاری هر دو دانشگاه و دانشکده می‌توان پیشرفت‌های خوبی در بهداشت و درمان و همین طور حوزه آموزش و پژوهش در منطقه بدست آورد.

به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی لار، شهرستان لار دارای ظرفیت‌های بزرگ و بکریست که می‌توان در سطح منطقه‌ای و حتی بین المللی از آن استفاده شود.

سلمان پور گفت: این دانشکده ۶۶۰ تخت بیمارستانی تحت پوشش دارد. ظرفیت‌های خوب این شهرستان در حوزه بهداشت و درمان و همین طور وجود فرودگاه بین المللی از دیرباز موجب شده که بحث توریسم درمانی مطرح شود و فعالیت‌ها به این سمت رود.

????وی افزود: پیش تر هر دو دانشکده و دانشگاه در زمینه پژوهش و دانش بنیان همکاری و فعالیت‌های خوبی داشته اند که با ادامه همکاری‌ها می‌توانیم دستاوردهای خوبی در آینده داشته باشیم.

کد خبر 5523216

منبع: مهر

کلیدواژه: جهرم لارستان توریسم درمانی بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه اردبیل آمار کرونا هفته قوه قضاییه قوه قضاییه سنندج خراسان رضوی سفر استانی ویروس کرونا شیراز دانشگاه علوم پزشکی جهرم دانشکده علوم پزشکی لار بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، سیدکاظم رضوی، با اشاره به طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال گفت: کلیه بیمارستان‌های دولتی، کلینیک‌های دولتی و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان عمومی و تخصصی در واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی– درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جزو اولین دانشگاه‌ها در کشور است که این طرح را اجرا می‌کند بنابراین ممکن است اختلالاتی وجود داشته باشد که بیشتر مرتبط با زیرساخت‌ها و سامانه‌های بیمه‌ای است بنابراین وجود اختلال به معنای اجرا نشدن طرح نیست و دانشگاه علوم پزشکی آنچه را که بر عهده داشته به اجرا درآورده است و بیمه‌ها هم نیز باید در این زمینه پویاتر شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیمه بودن کودکان زیر هفت سال شرط برخورداری از خدمات رایگان درمان در این طرح است، افزود: این طرح یارانه سلامتی است که دولت برای کودکان ایرانی زیر هفت سال در نظر گرفته است و اتباع را شامل نمی‌شود و تمام کودکان بیمه‌شده تأمین اجتماعی، سلامت، نیروهای مسلح از این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمه سلامت از بین بیمه‌های ارائه شده، برای خدمات درمانی رایگان بستری و سرپایی آماده است و این بیمه بیشترین همکاری را در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی دارد اما در خصوص بیمه تأمین اجتماعی که 70 درصد بیمه‌شدگان را شامل می‌شود هنوز زیر ساخت‌های آنها به زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی متصل نیست و یک سری کارها باید به صورت دستی توسط بیمه‌شدگان انجام گیرد.

رضوی یاداور شد: شهروندان مدنظر داشته باشند که چون این طرح در ابتدای کار است ممکن است مواردی پیش بیاید که از پیش‌بینی خارج است با این حال چنانچه مشکلی در این زمینه به وجود آمد مدیران بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تابعه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پاسخگو خواهند بود.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229895 برچسب‌ها استان یزد روانشناسی کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • توان‌افزایی اساتید درس دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاه فردوسی مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند